Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Co má vítězka Hlasu Česko Slovenska Ivanna Bagová (21) společného s Charlotte Štikovou (17), sestrou slavné české svobodné matky? Obě dívky jsou ukázkovým příkladem toho, když je sebekritika nedostatkovým zbožím.

Bagová v poslední době výrazně přibrala a své zakulacené křivky předvedla na odvážných snímcích působících jako z ruské erotické seznamky, což vzhledem k jejímu ukrajinskému původu nijak nepřekvapí. Zakarpatský nevkus, pro který je charakteristický peroxidový přeliv a výrazná spotřeba očních stínů, však v Česku dosud představovala rodina Štikových v čele s nejznámější tuzemskou vrátnou Monikou, která nejedenkrát na karlovarské kolonádě zapadla mezi ruskou honoraci.

K Ivanně Bagové má však nejblíže nejmladší z klanu nosnic Štikových Charlotte, s níž na Slovensku působící zpěvačka vykazuje řadu shodných znaků. Obě korpulentní chemické blondýnky trpí nevkusem, který z nich dělá o několik desítek let starší matróny, což je v jejich věku velmi smutné. Bagová své tělesné nedostatky dokáže kompenzovat alespoň obstojným zpěvem, ale pokus Charlotte Štikové o kariéru v šoubyznysu dopadl naprosto tragicky.

Po rozkmotření s Ornellou ji máma Štiková procpala do videoklipu, kde ztvárnila manželku Romana Skamene. Její herecký výkon byl ovšem tristní a Monika dospěla k závěru, že mnohem větší užitek nadělá na vrátnici.

Reklama

Další články

Načítám