Hlavní obsah
Článek

Porotcem soutěže X Factor, o němž diváci doposud téměř nic nevěděli, pokud tedy nejsou obdivovateli kapely JAR, v níž figuruje, je bezpochyby muzikant Oto Klempíř. Vždy jsme jej pokládali spíše za alternativního umělce, proto nás zajímalo, proč vůbec do show šel.

"Porotcování jsem vzal ze dvou důvodů, jedním byl režisér, v němž jsem viděl dynamického profesionála, který má obrovský entuziasmus, a okamžitě jsme si sedli. A druhý je ten, že jsem chtěl poznat, jak taková show funguje jako mechanismus zezadu. Sám se věnuji reklamě a marketingu, kde už mne nic nepřekvapí, tak jsem se potřeboval sobecky obohatit," prozradil.

Má to už nějaký výsledek? "Stále to ve mně zraje. Naučil jsem se, jak funguje práce se čtrnácti kamerami, spoustou mikrofonů, byl jsem ve střihacím voze. Učím se, jak udělat zajímavou show, protože nudnou by uměl udělat kdokoli," domnívá se Klempíř.

Zajímalo nás i to, jak se jako hudební profesionál cítí vedle mladinké Celeste Buckingham (28). On ji ovšem rozhodně nepodceňuje. "Je natolik samostatná, chytrá a sofistikovaná ženská, že mi to vůbec nevadí, včetně toho věkového rozdílu. Když promluví, slyším naprosto dospělý názor," chválil kolegyni.

S kapelou JAR připravuje Ota Klempíř novou desku, která by měla vyjít na podzim, a bude se jmenovat Dělníci odpočinku. Na jeho účinkování v show prý ostatní členové skupiny žádné poznámky neměli. "Mlčí. Žádná kritika nebyla, těší se na to, co jim ze své zkušenosti předám, protože také dělají, i když ne tak komerční, šoubyznys," uzavřel Klempíř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám