Hlavní obsah
Článek

Protože jsme si s Monikou Absolonovou (47) povídali v kině těsně před tím, než se začala promítat nová verze legendární Angeliky, kterou si ona sama před lety zahrála i v muzikálové podobě na divadelních prknech, tématem bylo střídání partnerů. Kolik jich zpěvačka měla ve srovnání s filmovou legendou?

"Já Angeliku, tu starou, milovala. Ty filmy pro mne byly vrcholem erotiky. A máte pravdu, na tu dobu byla trochu volnějších mravů. Ale hledala toho pravého, když si myslela, že jí Joffrey de Peyrac umřel," mínila Monika, která je také stále ve stadiu hledání.

"Tak to ne, já nehledám, já čekám. I když vzhledem k tomu, jak pracuju, tak doma v koutě nesedím, jak se říká v tom přísloví. Ale nedá se tomu poručit. Ovšem já stále naivně věřím, že pravá láska na mne někde čeká," doufá zpěvačka.

A jak to tedy bylo s počtem jejích partnerů? "Měla jsem různé kluky a byli hrozně fajn, a nebylo jich zas tolik. Měla jsem to štěstí, že jsem občas byla zamilovaná. Ale partnery jsem nepočítala ani sobě ani Angelice," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám