Hlavní obsah
Článek

V roce 2004 byla finalistkou soutěže Miss ČR a roky byla jednou z nejvyhledávanější českých modelek díky svým přírodním čtyřkám. Tenkrát ještě nebyly silikonové implantáty téměř povinnou výbavou modelek, takže pro předvádění dekoltů byla Martina Dvořáková jednou z nejideálnějších adeptek.

Nyní už s modelingem téměř sekla, věnuje se svým koním, s nimiž jezdí na závody, a začala pracovat pro jednu agenturu věnující se public relations. Na jedné z akcí ovšem chyběly známé tváře, a tak neměla Martina problém s tím, aby se vrátila v čase. Místo toho, aby se věnovala organizačním povinnostem, si v zákulisí svlékla tílko a na trampolíně, která byla rekvizitou akce, opět předvedla své plné čtyřky v rozepnuté košili.

"Všechny fotografy znám už roky, tak jsem to udělala ráda. Navíc jsem si stejně chtěla trampolínu vyzkoušet a musím říct, že to byl docela adrenalin. Vynahradilo mi to Matějskou pouť," smála se Martina, která dokonce při skákání i spadla a docela se bála, aby se jí nerozepnula podprsenka a neukázala ještě o něco víc, než měla původně v plánu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám