Hlavní obsah
Článek

Největším překvapením, co se obsazení muzikálu Mamma Mia! týče, pro nás byla představitelka hlavní role Donny. Ne, že bychom ovšem pochybovali o hereckých a pěveckých kvalitách herečky Aleny Antalové (51), kterou známe ze seriálů Pojišťovna štěstí a Četnické humoresky.

Problém je jinde. Herečka žije s manželem, podnikatelem Josefem Juráčkem, jeho synem Pepou z bývalého vztahu, a vlastními čtyřmi dětmi v Brně, zatímco muzikál se bude hrát a hlavně zkoušet v Praze.

"Bude to oříšek, dlouho jsem zvažovala, zda to v tom provozu dám, ale rodina mne podporuje, tak jsem sama zvědavá. Nejhorší bude tříměsíční zkoušení, z hraní už takový strach nemám, dvojáky jsou naplánované přes víkendy. Zkouším i jiné věci, nacvičené to mám, ale jak říkám, spíš mne děsí ty přesuny po D1, obzvláště v zimě," svěřila seSuper.cz Antalová se svými obavami.

"Alence je osm, Elence šest, Janíčkovi čtyři a nejmenší Maruška má rok a půl. S tou to bude možná nejjednodušší. Horší už jsou školačky a jejich kroužky. Když to nezvládneme, nebude se dát nic dělat," míní Antalová, která má po čtyřech dětech parádní postavu. "Já si to tedy nemyslím, taky nedržím žádné diety. Ale velká rodina je opravdu zápřah," krčila rameny herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám