Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) má za sebou svůj první mega koncert ve velkém divadle. Turné se avizovalo už loni, vstupenky se ale dostatečně neprodávaly, takže místo plánované série vystoupení se šňůra smrskla na dva koncerty v jeho domovském Hudebním Divadle Karlín. Ovšem s hvězdnými hosty.

A protože je Venca charismatický chlap, není divu, že divadlo zaplnily zejména ženy. A to nejen v publiku, kde pochopitelně nechyběla matka jeho budoucího dítěte Gabriela Dvořáková (35), jíž dělala doprovod Vaškova maminka, ale také na pódiu, kde s ním vystupovaly kolegyně z branže.

Největší ovace sklidila Bára Basiková (61), pro kterou Noid napsal písničky na její poslední desku. A nejen za zpěv, ale též za outfity, které za večer vystřídala hned tři. Posuďte sami, zda jí slušely víc róby s obřími dekolty nebo ta, v níž zpěvačka cudně odkrývala pouze rameno.

S Noidem si zazpívala i Emma Smetana (36), která s ním hraje v muzikálu Lucie nebo Míša Nosková (41). A netradičním hostem byla houslistka Gabriela Demeterová.

Reklama

Další články

Načítám