Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled to možná vypadá, že se tyhle krásky nechávají svými partnery opečovávat a zahrnovat blahobytem. Ale ani ony jim nezůstanou nic dlužné. Na otevření nového obchodu s pánskou i dámskou módou v obchodním centru na pražském Chodově jsme se missek a modelek zeptali, co kdy dali svému milému nejdražšího.

"To je dobře, že se ptáte na něj a ne na mne. Za dárky pro manžela jsem totiž vždycky utratila nejvíc peněz, mnohem víc, než co nechám v obchodě za sebe. Třeba Vánoce mne přišly na dvacet tisíc za oblečení," prozradila manželka hokejisty Milana Procházky, 2. vicemiss ČR 2007 Veronika Procházková (37).

V tom, že svému partnerovi kupuje hlavně oblečení, se s ní shodla finalistka stejné soutěže krásy, zrzka Romana Pavelková (40), která se bude zanedlouho vdávat. "Milan si sám na sebe nic nekoupí, takže je to na mně. A nejdražší byl asi značkový svetr za pět tisíc korun," upřesnila.

"Za oblečení pro manžela moc neutrácím, rozhodně to nejsou extrémní částky. Ale kupuju mu drahé vrtulníčky nebo lodičky na dálkové ovládání. To mu udělá větší radost, protože jako každý chlap zůstal pořád dítětem," míní moderátorka a Česká Miss 2009 Iveta Vítová (40).

A čím překvapila svého současného vyvoleného, fotbalistu Michala Kadlece, Hana Mašlíková (41)? "Bylo to teď na Vánoce. Šlo o dárek drahý ani ne tak po finanční stránce. Nechala jsem mu udělat na zakázku růženec, aby ho měl pořád u sebe a nosil mu štěstí. Je podle mého návrhu, z materiálu a kamenů, které jsem vybrala," popsala Super.cz.

"Já budu mezi holkama vypadat asi jako držgrešle, ale všeobecně za dárky moc neutrácím. S manželem jsme se na tom dohodli. Ale zatímco on to nedodržuje, já si stojím na svém, takže nejdražší dárek pro něj nestál víc než tři tisíce korun," překvapila Miss ČR 2004 Lucie Křížková (39), že na svém manželovi, jachtaři Davidu Křížkovi, šetří.

Reklama

Další články

Načítám