Hlavní obsah
Článek

Slavný francouzský herec Pierre Richard strávil několik dní v Praze. O milovníka vína bylo v Praze opravdu vzorně postaráno. Ve stylovém hotelu nedaleko Malostranského náměstí obýval jedno z nejluxusnějších a nejdražších apartmá zvané Deluxe.

Za noc hosté v tomto apartmá zaplatí okolo 1000 eur, navíc je toto apartmá často vyhledávané známými osobnostmi a při každé návštěvě Prahy zde bývá ubytován například Donald Sutherland.

Richard měl k dispozici výhled na Pražský hrad i pohled z výšky do soukromých prostor kláštera a zahrad. Oblíbený herec měl k ruce i hotelového osobního komorníka, neboli butler service, který mu splnil veškerá přání, která se během jeho pobytu vyskytla.

Slavný herec prý před svým příjezdem neuvedl žádné speciální požadavky ani přání. „Přesto jsme mu připravili malé pozornosti, které ho, jak věříme, potěší. Pan Richard je milovníkem kvalitních uzenin, proto ho v pokoji uvítaly variace salámů a šunek. Také mu byla čtyřiadvacet hodin k dispozici relaxační zóna ve SPA k odpočinku a tělocvična,“ uvedl Resident Manager hotelu Augustine Matěj Vyskočil.

V Praze herec představil své nejnovější víno Petrus Ricardus, důležitou součástí jeho programu byla i podpora Nadace Taťány Kuchařové Krása pomoci.

A na Pierra Richarda nezapomněli ani fanoušci. Stovky z nich si přišly pro jeho podpis, protože si na ně herec udělal čas i během náročného programu. Během autogramiády podepisoval slavný herec a komik, jenž se upsal vinařství, etikety vinných lahví ze své produkce. Zájemci o podpis si nosili i knihy nebo jeho fotografie.

Vinných lahví pro podpis se přímo na místě prodalo přes 500 kusů, fronta zájemců o podpis se v jednu chvíli táhla od schodů do kavárny až téměř k Vodičkově ulici. „Lidé se tu začali scházet už hodinu předem. Žádné představení jsme zrovna neměli, tak jsme se i divili, co tu dělají,“ smála se Zuzana D. z nedalekého kina.

Pierre Richard rozhodně netrpí hvězdnými manýry, autogramy rozdával trpělivě a s úsměvem a na nikoho nezapomněl. Několika opozdilcům se dokonce podepsal i po skončení autogramiády v zákulisí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám