Hlavní obsah
David Zápal, Adam Chromý
Článek

Dnešní poslední vysílání Lucie Šilhánové na rádiu Evropa 2 provázela demonstrace nespokojených posluchačů, již svolali její kolegové Leoš Mareš a Patrik Hezucký. Zatímco Lucie už našla uplatnění v televizi, oni se obávají o budoucnost své show.

Šilhánová musela své místo opustit kvůli omlazení týmu, přestože byla z celé trojice nejmladší. Leoš Mareš toto zdůvodnění považuje za absurdní a je si vědom, že najít náhradníka nebude vůbec jednoduché.

„Já si myslím, že je to nesmysl. Ten důvod je, že si lidi nad námi přejí omladit tým a přinést svěží vítr. Teoreticky proti tomu nelze nic namítat, ale je to taková vágní formulace,“ řekl Super.cz na dojemném loučení s Lucií Leoš Mareš, podle něhož je výměna těžko realizovatelná.

On i Hezucký totiž byli s Šilhánovou sehraní, a teď si budou muset zvykat na nového parťáka, jemuž to s nimi nemusí ladit. „Teď za ni musí přijít někdo, kdo s námi není sehraný, a ten boj bude těžký. To není pásová výroba, nehledáme dělníka do fabriky. Oni to riziko chtějí podstoupit. Já si myslím, že to není správně, ale nezbývá mi, než se podřídit,“ naráží moderátor na vedení rádia a obává se, že s nevyhovujícím parťákem může utrpět celá Ranní show.

Reklama

Další články

Načítám