Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro přineslo nové trendy. Užívejte si i vy hvězdný styl. Svůdné dámské spodní prádlo s rafinovaným italským designem a luxusní povlečení. Květinové vzory, krajka, pastelové barvy. Styl, který udávají celebrity, teď můžete mít i vy! Na Cunami.cz jsme pro vás vybrali exkluzivní kousky z nejnovějších trendů. Romantické i svůdné podprsenky v mnoha designech a střizích pro okouzlující vzhled a sexy dekolt a luxusní povlečení, které dodá jedinečnost a kouzlo vaší ložnici. Nenechte si ujít bonusy a slevy pro zákazníky, se kterými nakoupíte ještě výhodněji.

Svůdná v krajce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka vládne módnímu světu. Proto by vám určitě neměla chybět. V romantické podprsence Odelle budete něžná a svůdná zároveň. Prvotřídní materiál vám zaručí bezkonkurenční komfort. Dámská podprsenka Odelle vám vykouzlí i plný a svůdný dekolt.

Nejoblíbenější klasika pro dokonalý dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásná dámská podprsenka Kessi vám vykouzlí dekolt, o kterém jste vždy snily. Upoutá i svým něžným a čistým designem a provedením v bílé barvě. Ve spodní části je podprsenka posílena měkkou výztuhou, která poskytuje vynikající podporu prsou. Podprsenka je jak stvořená i pro ženy s větším poprsím.

Květinové vzory do vaší ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květiny k jaru neodmyslitelně patří a květinové vzory stále letí. Nechte rozkvést i vaši ložnici! Luxusní bavlněné povlečení Surrey zdobí velké fialové květy v kontrastu s běloskvoucím podkladem. Povlečení je dokonale měkké, velmi příjemné na dotek a má nežehlivou úpravu a praktické zapínání na zip.

Povlečení Buffalo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Buffalo promění vaši ložnici v rozkvetlou a voňavou zahradu, po které budou poletovat motýli. Povlečení má luxusní zpracování a jen těžko se budete odhodlávat, abyste ráno vylezli z postele.

Ložní prádlo Arima

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ložní prádlo Arima vaši ložnici rozzáří, a přesto je velmi elegantní. Je vyrobeno ze 100% bavlny, měkké a hebké na dotek. Oceníte i praktickou nežehlivou úpravu.

Další články

Načítám