Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po několika nevýrazných vítězích přináší domácí hudební reality show konečně talent, jaký v Česku a na Slovensku chyběl. Vítězkou X Factoru se může stát Brigita Szelidová, jejíž životní příběh vás dojme k slzám.

Osmačtyřicetiletá nezaměstnaná Slovenka postoupila mezi 20 nejlepších soutěžících a v silné konkurenci vyniká nejen svým hlasem, ale také zkušenostmi. Osud k ní byl krutý, a tak se musela vyrovnat s velmi nepříjemnou životní zkouškou. „Když jsem byla v osmém měsíci těhotenství, tak jsem šla na běžnou kontrolu a zjistili, že něco není v pořádku. Ale po operaci a dlouhé léčbě jsem se dala do pořádku,“ tvrdí Brigita.

Po ztrátě miminka se musela vyrovnat se zdravotními komplikacemi, a když už byla se vším srovnaná, přišla další rána. Brigitě zemřela maminka, která pro ni byla celý život velkou oporou. Žena s emotivním hudebním projevem se ovšem nevzdává a rozhodla se dokázat, že má světu co nabídnout. Její osud je teď v rukou Sisy Sklovske, která do přímých přenosů pošle jen dva z pěti postupujících soutěžících starších 28 let. Brigita má šanci uspět stejně jako Susan Boyle v Britain's Got Talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám