Hlavní obsah
Článek

Devatenáctidenní pouť po Austrálii a Novém Zélandu v pátek pro vévodu s vévodkyní z Cambridge dospěla ke zdárnému konci. První oficiální zahraniční cesta tak skončila i devítiměsíčnímu princi Georgovi, nad kterým se před odletem opět všichni přihlížející rozněžnili. Kate s Williamem (41) a roztomilým Georgem se s Austrálií rozloučili na letišti v Canbeře.

Malý princ měl na sobě červený svetřík s pruhovanými šortkami, ze kterých mu koukaly buclaté nožky s miminkovskými faldíky. Zatímco v posledních dnech si maminku příliš neužil, po příletu do Londýna ji bude mít na čas znovu hlavně pro sebe. Během cest jej totiž rodiče často museli nechávat v péči chůvy Marie Teresy Turrion Borrallo, která byla párem najata krátce před odletem, ale ve službách nejslavnějších rodičů světa zůstává i nadále.

Královská návštěva se ještě rozloučila s australským premiérem Tonym Abbottem a jeho ženou Margie a pak usedla na palubu soukromého australského letounu Royal Air Force směr Sydney, odkud následně pokračovala domů.

Reklama

Další články

Načítám