Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Svátek všech zamilovaných už je za rohem. Také plánujete na první květnový den něco speciálního? Poradíme vám, jak Prvnímu máji dodat zvláštní kouzlo. A proč slavit jen jeden den? Květen patří romantice a lásku můžete oslavovat třeba celý měsíc. A jak jinak než v peřinách.

Povlečení plné lásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už na První máj plánujete romantický výlet nebo třeba večeři, nemůžete svátek lásky zakončit lépe než v peřinách. A ne jen tak v ledajakých. Proměňte svou ložnici v místnost plnou pozitivní energie a užijte si relaxaci v jemných peřinách. Našli jsme okouzlující jarní povlečení z příjemných a hebkých materiálů. Podívejte se!

Když nefandíte kytičkám a srdíčkům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejste zastánci romantických motivů, a přesto chcete své ložnici dát jarní nádech? Vsaďte na neotřelý moderní design a svěží barevné kombinace. Tmavě tyrkysová, světle tyrkysová a šedá na bílém podkladu podtrhnou krásu každé ložnice. Vyrobeno je ze 100% hladké bavlny a potěší vás tak skvělou prodyšností a savostí. Povlečení Barbara se bude krásně vyjímat i ve vaší ložnici!

Srdce kam se podíváš

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Srdce je odvěký symbol lásky a zamilovanosti. Pokud chcete svou ložnici proměnit v doupě milenců, povlečení se srdíčky je pro vás to pravé! A až vás tento motiv omrzí, stačí jen obrátit peřinu na druhou stranu, kterou zdobí drobné bílé puntíky. Vaše ložnice tak může být každý den jiná! Kvalitní 100% bavlna je ten pravý materiál do ložnice – je prodyšná a tak jemná na dotek. Přesvědčte se sami!

Elegantní ložnice v okamžiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po elegantní a stylové ložnici? Převlékněte svou postel do nového kabátku a zkuste třeba povlečení Vals. Velké červené tulipány na tmavém podkladu krásně ladí se zelenými, šedými a bílými detaily a společně vytváří jemnou a elegantní kombinaci. Hladká bavlna je materiál, který splní i ty nejnáročnější požadavky. Uložte se do elegantního povlečení!

Luxusní romantika pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Existuje něco romantičtějšího než kvetoucí růže? Kvetoucí růže na povlečení Passion! Toto elegantní povlečení je jako dělané pro všechny náročné romantiky. Bavlněný satén si vás získá na první dotek svou jemností, hebkostí a měkkostí. Díky prodyšnosti a skvělé termoregulaci vás v zimě zahřeje a v létě příjemně zchladí. Skvěle se tak hodí k celoročnímu použití a vy si můžete užívat romantiku kdykoliv se vám zachce. Dopřejte si luxus!

Další články

Načítám