Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 je sice spokojenou čtyřnásobnou maminkou, ale její manželství je jednou velkou zkouškou. Tori Spelling (40) se neustále snaží vyrovnat s chováním manžela Deana McDermotta, jehož sexuální apetit je neuspokojitelný.

Známá herečka a dcera vlivného producenta se rozhodla soukromý problém řešit nevšedním způsobem a o svých trablech natočila televizní reality show. Ta by měla nejen ulevit její psychice, ale také vylepšit skomírající rodinný rozpočet.

Televizní show True Tori začala pěkně zostra a Spelling začala s manželem probírat jeho úlet. Uslzená herečka si tak před zraky kamery vyslechla slova, která by zamávala s každou manželkou. „Máme čtyři děti, takže pokud jde o sex, měli jsme pochopitelně i slabší období,“ zdůvodnil McDermott svou nevěru, ale Tori se bránila: „Měli jsme krásný vztah a náš sexuální život byl skvělý.“

Záletný manžel poté přiznal, že spolu provozovali sex jednou za dva týdny, což nelze považovat za uspokojivý výsledek. To Tori Spelling rozplakalo a začala se obviňovat z toho, že její choť s ní nikdy nemůže být zcela šťastný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám