Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) a urostlý Petr Makovička spolu už čtyři roky tvoří zdánlivě stabilní pár. Mnohonásobná Slavice Lucie Bílá však údajně není tak svatá, jak se na první pohled může zdát.

Týdeník Sedmička přinesl rozhovor s kulturistou Michalem Křivánkem, který se rozpovídal o údajném divokém sexu s Lucií Bílou. Háček byl v tom, že v té době zpěvačka už rok a půl randila s Makovičkou, na něhož pěla jen samé ódy, a hovořila o tom, že konečně našla muže svého života.

Křivánek se nebál zabíhat i do těch největších detailů. Bílou poznal na společných vystoupeních, když působil v kapele Dana Nekonečného. Zpěvačka ho prý sama požádala o telefonní číslo, flirtovala s ním, a nakonec ho také svedla. Bílé prý evidentně šlo hlavně o sex. Kulturistu proto v době, když byla pracovně v Brně, pozvala přímo do hotelového pokoje.

„Když přihlédnu k jejímu věku, musím říct, že je to zkušená ženská, a můžu prozradit, že má raději tvrdší sex,“ prozradil v Sedmičce urostlý kulturista s tím, že prý věděl, že má Bílá přítele. „Dokonce mi řekla, že by ho neopustila, protože ho má ráda,“ dodal.

Zpěvačka prý dokonce netrvala ani na použití kondomu. Poté, co si Bílá užila, už si s kulturistou vyměnila jen několik esemesek, a tím považovala celou věc za uzavřenou.

Bílá odmítá situaci komentovat. „Lucie Bílá se nebude k této věci vyjadřovat. Nevidí důvod ji jakkoli komentovat,“ uvedl mluvčí zpěvačky René Kekely.

Reklama

Další články

Načítám