Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes je považována spíš za chorvatsko-italskou zpěvačku a především filmovou producentku, ale v minulosti se Rita Rusic nebála ani odvážných filmových rolí s lechtivou tematikou, kde dokázala naplno prodat svou vždy perfektní postavu. O tu nepřichází ani po padesátce a se sebedůvěrou sobě vlastní ji ráda okatě dává na odiv nejraději na plážích v Miami. Tam je už několik let známou firmou, ale místní pány ještě pořád neomrzela, a když se jako kočka protahuje na lehátku, jen málokdo dokáže uhnout pohledem.

Je vidět, že pro Ritu teprve začíná sezóna, jelikož je na své poměry ještě hodně málo opálená. Bronzová pokožka by se k jejím oranžovým bikinám asi hodila lépe, ale i tak je na ni vzhledem k ročníku narození 1960 neuvěřitelná podívaná.

Dvojnásobná maminka se k produkci dostala díky svému dnes jednasedmdesátiletému exmanželovi - filmaři Vittoriu Cecchi Gorimu, s nímž se rozvedla v roce 2000. Od té doby se vedle ní objevují už jen o hodně mladší krasavci, většinou urostlí italští modelové. Tentokrát jí ale společnost na pláži dělala kamarádka.

Reklama

Další články

Načítám