Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šušká se o tom už pěkně dlouho, ale ani jeden z nich manželskou krizi nepotvrzoval. Zpěvák Pavol Habera (62) teď ale naznačil, že všechno v manželství s krásnou topmodelkou Danielou Peštovou (53) úplně idylické není. Zpěvák si prý často připadá jako chůva pro děti než jako chlap, co živí rodinu.

Můžou za to časté pobyty v New Yorku, kde rodina velkou část roku tráví kvůli stále obrovskému pracovnímu vytížení Daniely. I ve svých 43 letech má jako modelka v zahraničí stále hodně práce. "Měsíc jsem tam spokojený. Po měsíci mě ale svrbí prsty a letěl bych domů," říká zpěvák.

"Starám se tam o rodinu a nedělám vůbec nic. Nemám tam co dělat. Večer si sem tam vezmu kytaru, složím písničku. Co jinak může dělat dvaapadesátiletý Slovák v New Yorku," dodal v rozhovoru pro Frekvenci 1 Habera.

Pár vychovává tři děti - z prvního manželství má Daniela syna Yannicka, s Haberou mají dvě děti, dceru Ellu Joy Annu a syna Paula Henryho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám