Hlavní obsah
Článek

Reakce od až do pátého kolene Sámerem Issou (38) pošpiněného muže, který měl zpěvákovi zajistit angažmá v Dubaji, a prý se z něj podle účastníka SuperStar vyklubal nechutný podvodník, je tady! Super.cz se ozval Mike Akad, který prý nasliboval Sámerovi velké prachy za zpívání ve Spojených arabských emirátech, a před odletem se měl vypařit a přestat brát telefony. „On hrozně lže. Ukončil jsem přípravy angažmá, protože jsem poznal, že peníze pro syrské děti používá na kupování drog,“ tvrdí nekompromisně.

To je docela drsné obvinění, zvlášť když se dobře ví, že tohle téma je Issovou Achillovou patou, a každé nařčení z fetování mu může hrozně uškodit. Akad si ale za svými slovy stojí. „Vždyť už na syrské děti vybral takových peněz, vím jen o šesti stech tisících korun. A ani je do té Sýrie neodvezl, jak sliboval. Právě kvůli charitě jsem s ním začal spolupracovat a z toho angažmá také slíbil přispět jistou částkou, proto jsem mu pomáhal. A skončil jsem s ním ve chvíli, kdy jsem prokazatelně věděl, že u sebe nemá ani korunu, jen peníze, které se vybraly ten večer na Sýrii, a z nich si koupil drogy. Mělo to pomoci syrským dětem, a že je někdo okrádá, aby měl na živobytí, z toho jsem zhnusený,“ uvádí muž.

O nadaci Sámera a jeho blízkého přítele Tomáše prý měl delší dobu pochybnosti, ale doufal, že mu je všechny vyvrátí. Což se prý nestalo a utvrdil se v tom, co si myslel. „Není pravda, že bych s ním přestal komunikovat jen tak. Řekl jsem mu naprosto jasně, že tenhle podvod s penězi na charitu nestrpím a že od něj dávám ruce pryč. Ale mluvil jsem jen s ním, ne s těmi lidmi kolem něj, kteří od něj asi slyšeli jeho vlastní verzi. Ať si mě žaluje, jak tvrdí, ale můj advokát se jen směje,“ tvrdí Mike Akad s tím, že žádnou falešnou smlouvu Issovi nepředložil, že ale nechápe, proč pracoval půl roku bez podepsané smlouvy.

„Můj přítel z agentury ji naštěstí nestihl parafovat. Ale nechci už nic z toho, co říká, vyvracet. Ať se lidé nad jeho chováním a zneužíváním peněz z charity pro jeho vlastní potřebu zamyslí. To je důležité. Mimochodem nejsem jediný, o kom jsem slyšel, že měl ušít boudu. Připravit o peníze měl spoustu lidí, a nejen kvůli charitě,“ uzavřel syrský fotograf.

A kdo se teď má vyznat v tom, kde je pravda…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám