Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již uvedl, tvrzení Ivety Bartošové (†48), že nemůže koncertovat, protože má ještě komplikace po lednové (!) stomatologické operaci, se po reakci kliniky, která zákrok prováděla, ukazují jako minimálně podezřelá. Nyní vám přinášíme další zprávy z léčení Ivety, které jsou docela šokující!

„Pacientka uvedla, že se jí změnil rezonanční prostor v ústech, a tím pádem že její zpěv není takový, jaký by měl být. Proto jsme ji opět důkladně prohlédli, ale nezjistili jsme v jejích ústech nic nestandardního. Naopak má nyní plný zubní oblouk, a ne mezeru, kterou v ústech měla dříve, takže vše by mělo být v naprostém pořádku,“ nechápe protesty Bartošové její operatér, MUDr. Roman Kadlec.

Upozorňuje však, že někteří pacienti, kteří se živí ústy, zapomínají v rámci rehabilitace dostatečně rozhýbávat ústa. „Ještě jsem neoperoval mnoho zpěváků, kteří by pak tvrdili, že už nemohou tak dobře zpívat jako dříve. Každá operace samozřejmě vytvoří nějaké jizvy a lehké srostliny v tkáních. Rozhýbáním úst se to zlepší. Nevím, jestli to v tomto případě bylo děláno důkladně,“ dumá lékař.

A přestože to po zpěvaččině prohlášení vypadá skoro tak, jako by snad klinika zákrok zmršila, její šéfka jí přesto opět nabízí pomocnou ruku.

„Iveta nedostávala žádné mimořádné léky, vše probíhalo standardně, bez komplikací. Mrzí mě to a nerozumím tomu. Subjektivně ale pacient může mít pocit, že tam něco není v pořádku. Jsme proto ochotni udělat další vyšetření, nebo dokonce i svolat lékařské konzilium, aby její stav posoudili další renomovaní odborníci. Hlavně jde o ni, aby mohla konečně zase zpívat,“ dodala Veronika Kremzová.

Reklama

Další články

Načítám