Hlavní obsah
Článek

Tyto slavné sestry musejí mít mládí v genech, takové zázraky totiž nemohou být pouze dílem plastické chirurgie. Zatímco o Joan Collins je známo, že loni oslavila neuvěřitelnou osmdesátku, její sestře Jackie je jen o čtyři roky méně. Nad vizáží obou z nich přitom zůstává rozum stát. Šmrncovní důchodkyně, co říkáte?

Dámy se společně objevily v úterý odpoledne v Beverly Hills na každoročním jarním setkání na počest dobrovolnic ze skupiny Women's Guild z nemocnice Cedars-Sinai v Los Angeles. Sestry Colinsovy byly dokonale sladěné do černo-béžové kombinace a užívaly si neutuchající chvály na jejich adresu od ostatních hostů.

Zatímco Joan každý zná jako vypočítavou Alexis ze seriálu Dynastie, Jackie už je v našich končinách známá o něco méně. Milovnice románů ale jistě vědí, o koho jde. Collins je autorkou 29 románů a všechny z nich se staly podle žebříčku The New York Times bestsellery. Celkem se jejích knih prodalo přes 500 miliónů a jsou překládány do čtyřiceti jazyků. Podle osmi z nich byla dokonce natočena filmová adaptace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám