Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Andrea Kerestešová (39), která se proslavila díky seriálu Vyprávěj a dnes září v Cestách domů, diváky poprvé pobaví také na divadelních prknech.

Zatímco v primáckém seriálu hraje utrápenou svobodnou maminku, které není moc do smíchu, na prknech Divadla Palace si v komedii Bláznivý poker užije mnohem víc legrace a stihne i potěšit nejedno pánské oko.

Bláznivá komedie Marca Camolettiho rozehrává hodně zajímavou situaci. Manželé se jednoho dne rozhodnou vyložit karty na stůl a představit si navzájem své milence. Pozvou je proto k sobě domů, čímž rozehrají vztahovou hru plnou slovních přestřelek a zvratů.

Kerestešová v Manželském pokeru nazkoušela hned dvě role. Jednou bude za mazanou koketu a potvoru, milenku Jennifer, podruhé si zahraje hloupoučkou a naivní kamarádku Brigitte. V krátkých šatičkách potěší nejednoho pána svými odhalenými sexy nožkami.

„Je to trochu schizofrenie, v jednom představení budu taková a v dalším úplně jiná, ale jsem ráda, že si můžu vyzkoušet různé postavy. Pokerové blufování mi nic moc neříká, snažím se v životě nepodvádět a nemlžit, mám ráda, když mají lidé mezi sebou jasno a můžou mít k sobě důvěru. Ani si moc nedělám vtipy z ostatních lidí, stejně jako nemám ráda milosrdné lži. Než abych nějakou takovou vyřkla, raději mlčím,“ prozradila Andrea.

„Před časem jsem s ochotníky nazkoušela představení Dekameron, což byla má vůbec první zkušenost s divadelním jevištěm, ale toto je má první profesionální hra, v níž účinkuju,“ vysvětluje sympatická herečka. Právě v roli Brigitte, kterou Andrea alternuje s Adélou Gondíkovou, má na sobě velmi zajímavý kostým.

Tvůrci použili dvoje autentické šaty z pozůstalosti Ljuby Hermannové. V jedněch hraje Adéla, ve druhých Andrea. Velikost šatů se vůbec neupravovala, pouze se všily kapsy a doplnily se porty a textilní květiny.

Manželský poker bude mít premiéru 29. dubna, v dalších rolích se představí například Jiří Langmajer nebo Daniela Šinkorová.

Reklama

Další články

Načítám