Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky první vítězka pěvecké soutěže American Idol Kelly Clarkson se už brzy bude moci zhostit role maminky. Jednatřicetiletá zpěvačka nedávno potvrdila, že s manželem čekají holčičku. Rodilá Texasanka v posledních letech bojuje s výkyvy váhy a těhotenství jí nyní vůbec nepřispělo. Kelly bude mít co dělat, aby se opět dostala do formy.

Clarkson těhotenství oznámila již v listopadu, a tak je jasné, že příchod potomka na svět už nebude dlouho trvat. Počala jej s Brandonem Blackstockem, za něhož se vdala loni koncem října. Zatímco pro Kelly to bude první dítě, Brandon má z předešlého manželství už jedenáctiletou dceru a sedmiletého syna.

Na zpěvačku naposledy narazil fotograf o víkendu, jak nakupuje v Nashvillu. Z kolemjdoucích asi ani nikdo netušil, že kolem nich právě prochází popová hvězda. Kelly zkrátka sází hlavně na pohodlí své i děťátka v bříšku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám