Hlavní obsah
Článek

Patřili k nejstabilnějším párum, které se pohybují na poli českého šoubyznysu, dnes už je ale jejich vztah minulostí. O tom, že to mezi Kateřinou Sokolovou (34) a jejím partnerem, zlatníkem Robertem Hájkem (46), neklape, se již mluvilo delší dobu. Nyní se modelka a Miss ČR 2007 rozhodla vyložit karty na stůl.

„Ano, je to tak. S Robertem jsme se rozešli," potvrdila naše zjištění Sokolová. „Ani pro jednoho z nás to není jednoduché období. Snažím se proto soustředit na práci, abych přišla na jiné myšlenky, a to se mi docela daří," říká modelka, která před pár dny realizovala zakázku pro známou značku spodního prádla v Německu, a nyní se přemístila za pracovními zakázkami do Istanbulu. „Čekají mě navíc magisterské státnice a připravuju si diplomovou práci, takže jsem naštěstí zavalená prací," říká Katka, která si prý porozchodové podmínky nemohla ani lépe naordinovat.

Kateřina popřela, že by za rozpad jejího pětiletého vztahu mohl někdo třetí nebo se snad jeden z nich chtěl konečně usadit. „Nebyla to ani jedna z těchto příčin. Myslím si, že důvod našeho rozchodu je naše věc, která by měla zůstat jen mezi námi dvěma, a nikomu cizímu do toho nic není,“ říká rezolutně Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám