Hlavní obsah
Článek

Na červeném koberci už dlouho nebylo tak těsno, jako když si svých pár minut slávy užívala herečka Kirsty Hill (30). V Hollywoodu je sice čerstvou krví, ale příznivci pornografie ji už dávno důvěrně znají.

V oblasti dekoltu nepřehlédnutelná žena vzala kariéru herečky za nepříliš šťastný konec. Poté, co její nahé fotky sklidily ohlas v britském deníku Daily Sport, zamířila do Kalifornie, kde se pod svým původním jménem Sophie Dee uplatnila v pikantních filmech pro dospělé.

Vnadná herečka však vždy toužila po opravdové roli, již by ocenili nejen fanoušci erotiky, ale také běžné publikum. Její sen se jí vyplnil poté, co její ňadra zaujala producenty nízkorozpočtového hororu Haunted House 2, který se dočkal uvedení do široké distribuce. Kirsty Hill v něm má sice jen malou roli, ale i tak je díky svým proporcím hlavní atrakcí béčkového filmu.

Haunted House 2 se setkal s velkým diváckým ohlasem a během premiérového víkendu v severoamerických kinech utržil dvojnásobek svého rozpočtu. Počet diváků byl téměř srovnatelný s výsledky očekávaného sci-fi snímku Transcendence s Johnnym Deppem v hlavní roli, který stál 25x více.

Reklama

Další články

Načítám