Hlavní obsah
Článek

Eva Feuereislová se po reality show VyVolení rozhodla být slavnou, k čemuž jí měly dopomoci větší vnady. Ani obří dekolt ovšem není zárukou úspěchu.

Blondýnka s nepolevující snahou být středem pozornosti by ráda udělala kariéru ve světě modelingu, a chtěla tak silikonové vnady doplnit i štíhlými křivkami. Dieta ale její postavu možná proměnila více, než Eva doufala.

Na finále soutěže Mr. Gay Czech Republic si totiž nešlo nevšimnout toho, že se profil Feuereislové viditelně změnil. Ještě o pár dní dříve se chlubila plnými pětkami, ale záhy se objevila v outfitu, v němž její vnady vypadaly podstatně menší.

„Na fotce z afterpárty se může zdát, že prsa nemám až tak velká. Ale v růžových šatech, které jsem měla na samotný finálový večer, je vidět skutečná velikost číslo pět,“ vysvětlila nám tuto záhadu Eva, která se na soutěži předvedla coby porotkyně a tvář Nadace Šťastná hvězda. Účastnice VyVolených nejspíš tušila, že finalisté její vylepšený dekolt příliš neocení, a tak své ženské zbraně tentokrát nechala pod zámkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám