Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letišti v Los Angeles se to hemží celebritami dnes a denně, občas je jen těžké je poznat. Jejich maskovací manévry jsou někdy tak zdařilé, že oblafnou dokonce i paparazzi. Někomu stačí pouze vyrazit bez make-upu, aby splynul s davem, to ale neplatí o popové zpěvačce Demi Lovato.

Bývalá hvězda kanálu Disney se v pondělí v noci zdravila v letištní hale s fanoušky. Odtud její kroky vedly k letadlu směřujícímu do brazilského Sao Paula. Demi nejspíš hodlala pokračovat ve spánku, jelikož si kromě kabelky nesla i vlastní polštář. Není divu, když na palubě strávila dvanáct hodin...

Jednadvacetiletá usměvavá zpěvačka, která v minulosti prošla závislostí na drogách, poruchami příjmu potravy i sklony k sebepoškozování, sice v poslední době nápadně přibrala na váze, ale znovu se vzpamatovala i díky porotcování v americkém X Factoru a nahráním nového alba. Loni si už opět přišla v přepočtu na 1,5 miliardy korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám