Hlavní obsah
Článek

Milovníci tance, těšte se! Na televizní obrazovky vtrhne už na podzim další řada populární soutěže StarDance.

Hvězdní tanečníci a tanečnice rozvlní své boky v rytmu taneční hudby už v sedmé řadě této divácky atraktivní soutěže.

„Sedmá řada StarDance se na podzim opravdu uskuteční, už se hledají první adepti do soutěže a probíhají první jednání,“ prozradil Super.cz zdroj z České televize.

Poslední řadu StarDance vyhrála herečka Anna Polívková s Michalem Kurtišem. Sympatický pár se do sebe během soutěže zamiloval a jejich láska přetrvává dodnes.

A že se máme opravdu na co těšit, posuďte sami v naší fotogalerii, kam jsme zařadili nejžhavější fotky slavných tanečních párů z minulých ročníků.

Soutěžící celebrity z řad dam se neostýchají v odvážných šatech odhalovat své ženské přednosti, a tak si zejména pánové přijdou opravdu na své. V uplynulých ročnících oslnila svými tanečními kreacemi a sexy nožkami například zprvu nenápadná Aneta Langerová (37).

Sexy stehýnka vystavily na odiv i šťabajzny s bujnými dekolty Jitka Čvančarová (45) či Dana Morávková (52) a do útrob svého výstřihu nechala nahlédnout majitelka luxusních čtyřek Bára Poláková (40). Účast v soutěži si nemohla nechat ujít ani herečka Tatiana Vilhelmová (45), která v průběhu StarDance dokonce otěhotněla.

A jak je ve StarDance zvykem, určitě se můžeme těšit také na atraktivní sportovkyně a sympatické sportovce. Pátou řadu StarDance ostatně vyhrála bývalá tyčkařka Kateřina Baďurová a v poslední řadě potěšil zejména starší dámy snaživý hromotluk a bývalý slavný atlet a šampión z 80. let Imrich Bugár.

Poslední StarDance zase osvěžila naše jediná Miss World Taťána Kuchařová s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým. Ti proti sobě tančili jako soupeři, ač spolu v soukromí už nějaký ten pátek tvoří zamilovaný pár. Jací soutěžící to na tanečním parketu rozjedou letos, se dozvíme už brzy.

Reklama

Další články

Načítám