Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér a producent George Lucas řekl v konverzaci s komikem a hercem Sethem Rogenem zcela suše, že svět zanikne v roce 2012. Producent Star Wars a dalších hollywoodských trháků zanechal Rogena zcela v šoku, když se rozpovídal o svých domněnkách, že svět, jak ho známe my, doopravdy skončí nadcházejícím rokem.

Je pravděpodobné, že se stále se blížícím rokem 2012 budeme slýchat hodně apokalyptických teorií. Jen nás možná mnohdy překvapí, kdo je bude vyslovovat.

Prvním v řadě je světoznámý režisér George Lucas, který se o svých názorech rozpovídal na setkání s Rogenem a režisérem Steve Spielbergem. Původně měli diskutovat pouze o nadcházejícím filmovém projektu.

"George Lucas se posadil a zcela vážně asi 25 minut mluvil o tom, jak se domnívá, že svět skončí v příštím roce. Myslel to doopravdy. Vážně si to myslí," řekl Rogen kanadskému deníku Toronto Sun.

"Začal mluvit o tektonických deskách a celou tu dobu Spielberg zdvihal oči v sloup. Nejdřív jsem si myslel, že žertuje, ale pak mi došlo, že to myslí zcela vážně," dodal Rogen.

Jakub Kynčl

Reklama

Další články

Načítám