Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Většina diváků si o něm myslí, že je plešatý jak novorozeně. Hvězdný reportér Tomáš Kraus ale pod svou pověstnou bekovkou nosí pořádnou kštici! Při příležitosti Velikonoc si ji v přímém televizním přenosu sundal a nechal ze sebe udělat sadistického králíčka!

„Kdyby mi tohle dal někdo příkazem, okamžitě to odmítnu. Nejde vůbec o plánované věci, vzniká to pár sekund před vysíláním. Hrozně mě baví, že mi něco naskočí v hlavě a zblázním tím celou redakci, která mi pomáhá. Teď mě napadl tenhle ‚kuálíček‘. Maskérka byla skvělá, jen mi řekla nějaké sprosté slovo začínající na ‚k‘ a pustila se do práce,“ řekl Super.cz Tomáš.

Pomlázku šlohl komusi v redakci, o kožešinu, kterou měl na krku, připravil vedoucí vydání VIP zpráv. A pochlubil se pořádnými vlasy s culíky trčícími vzhůru.

„Rád je v pořadu ukazuju, protože lidé si fakt myslí, že jsem holohlavý. Nechávám si narůst pořádné háro, protože připravuju hudební projekt a chci odlišit Krause reportéra s hučkou od Krause hudebníka,“ potvrdil nám.

Ve vysílání pořádně potýral i kostymérku. Ohnul si ji přes židli a pořádně jí sešlehal pozadí pomlázkou. „Chudáka si ji pro podobné experimenty vybírají v televizi docela často. Vůbec jsme nebyli domluvení na tom, že bude křičet, jenže mně tam z její strany chyběly emoce, tak jsem pěkně přitlačil a dostala kotel,“ směje se závěrem Tomáš Kraus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám