Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokaždé se těšíme, co si zpěvačka Míša Nosková (41) vezme na sebe na společenské události, a jen málokdy nás zklame. Nejinak tomu bylo i na premiéře muzikálu Adam a Eva v Divadle Broadway, kam vyrazila sice v decentním kostýmku, ale pod sako si místo halenky vzala jen podprsenku.

"Vždycky se mi smějí, že nemám co ukazovat, tak si tím pádem tu podprsenku klidně můžu vzít, protože když nemám co ukazovat, je to tím pádem úplně jedno," smála se majitelka menších jedniček.

Zatímco modelem nás nepřekvapila, byli jsme trochu v rozpacích z toho, že jsme ji potkali právě v divadle, které vede producent Oldřich Lichtenberg, s nímž se Míša před lety rozkmotřila. Dostala totiž roli v muzikálu Děti ráje, s jehož producenty v té době vedl spor, a nepřál si, aby v něm "jeho" herci hráli. Míša tak z divadla musela odejít.

"Člověk stárne a přehodnocuje, tak jsem si sice, jak vy říkáte, nepřišla přímo sypat popel na hlavu, ale nějak to urovnat. Přece jen bych si tady zase jednou ráda zahrála," vysvětlila Míša, která pokukuje po roli Kleopatry, která se tady zase bude uvádět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám