Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) už brzy přivede na svět svého už druhého potomka. Těhotenství jí evidentně prospívá a sympatické blondýnce přidává na půvabech.

Zakulacující se bříško Lucii slušelo i před šesti lety, když s řeckým podnikatelem Nikem očekávala narození syna Lucase. To se dokonce na prosluněné letní dovolené neváhala ukázat v plavkách. Jak se tehdy moderátorka nechala zvěčnit bez make-upu, jak dovádí u moře, si připomeňte v naší fotogalerii.

Dnes Lucie čeká dítě s kolegou, sporťákem Michalem Hrdličkou, který se na rozdíl od Nika vedle své těhotné přítelkyně rád fotí a ochotně pózuje. O několik let mladší moderátor Borhyovou doprovází snad na každou společenskou akci a na miminko se už moc těší.

Oba už znají i pohlaví miminka, zatím ale informaci nesdělili ani části rodiny. Chtějí je překvapit, ale pro jistotu mají přeci jen vybraná jména pro kluka i pro holčičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám