Hlavní obsah
Článek

Jedním z prvních tanečníků, který to roztočil na posledním plese letošní sezóny, byl představitel nejhezčího seriálového doktora z Ordinace v růžové zahradě, herec Lukáš Hejlík (44). Protože ples uváděl spolu s kolegyní Ivou Pazderkovou (44), bylo jasné, že do kola musel vzít právě "blbou blondýnu".

"Netančil jsem od tanečních, ale s Ivou Pazderkovou se dá riskovat leccos, tedy ten tanec určitě," smál se Lukáš, který sice musel jistými povinnými pohybovými aktivitami projít, ale nebyla to prý žádná sláva. "Měli jsme třeba step, ale pan stepař byl z mého talentu tak nervózní, že mne vždy požádal, ať jdu dozadu, aby se nemusel dívat na moji práci nohou a viděl jen tělo od pasu nahoru," přiznal herec.

Na rozdíl od tance se v roli moderátora cítí jako ryba ve vodě. "Je to příjemná pracovní povinnost, baví mne ten rozptyl, když jeden den moderuji maturitní ples, další třeba galavečer nebo velkolepý ples jako byl ten Prahy 1," vysvětlil.

S Ivou Pazderkovou měl ovšem moderátorskou premiéru, tak nás zajímalo, jak se cítil, když ji zná právě z jejích stand-up výstupů jako "blbou blondýnu". "Potkal jsem ji na jedné akci na pražské Nové scéně a řekl jí: ‚Ty budeš vtipná, to se od tebe čeká, a já budu krásný,‘ " popsal nám Hejlík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám