Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Julie Zugarová (37), dívka, kterou proslavily nesmírně velké plováky (a taky prý kdysi byla v nějaké soutěži pro missky), asi vynalezla dokonalý způsob pro to, jak schovat pokročilý stupeň těhotenství. Stačilo jí k tomu vzít si šaty s ohromným výstřihem, z něhož její přehnaně velké silikonové vnady málem vypadávaly, a nikdo se jejího vysokého stadia těhotenství ani nevšiml!

Té holce se fakt na bříško nikdo koukat nemohl… Fotky pocházejí z natáčení snímku Bony a klid 2, takže Julie si požehnaný stav dala jen na zkoušku. V pokračování očekávané vesklácké komedie s Janem Potměšilem a Romanem Skamenem v hlavních rolích hraje jakousi nechutně zazobanou dědičku velkého majetku, která přijde na zahájení vernisáže.

Maskéři se rozhodli udělat z ní poněkud starší osobu a obklopit ji ochrankou. Na plátně (premiéra je v pražské Tipsport aréně 20. května a prý zbývá pár posledních lupenů) si ale ostrých hochů vůbec nikdo nevšimne. Výstřih Julie totiž působí jako neskutečný magnet a i kdyby v pozadí došlo k jadernému výbuchu, zpozorují ho opravdu asi jen fajnšmekři.

Reklama

Další články

Načítám