Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, zpěvák Daniel Landa (55) se vrací na scénu, ale i do ringu. V červnu si to rozdá v thajském boxu s finskou legendou Riku Immonenem, který většinu svých soupeřů zlikvidoval. A přestože se Žitovi nejdřív vysmíval, teď už změnil názor.

Asi si původně myslel, že si dá nebohého Landu k svačině a podle jeho okolí se podivoval, proč proti němu stojí nějaký zpěvák. Pak mu ale manažeři pustili Danielovo tréninkové video, v němž ukázal svou slušně vyrýsovanou postavu a taky techniku, a finský bijec zblednul.

„Ten Landa má velmi silné údery a kopy,“ vysekl mu poklonu a pak vyjádřil i obavy. „Uvidíme, jestli moje hlava vydrží ty háky.“ prohlásil na adresu Landy.

Ten asi nejspíš dostane nakládačku, ale je fajn vědět, že soupeř z něj má respekt a zápas, který proběhne 12. června v rámci Gibu Fight Night (gibu je jedna z hlavních run, které Landa užívá, a znamená dar), může mít přece jen čistě teoreticky překvapivý konec.

Sám Daniel se slovům protivníka jenom směje. „Já a vyhrát? Pro mě bude největší výhrou, když k zápasu vůbec nastoupím,“ prohlásil pobaveně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám