Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) se rozhodla učinit přítrž spekulacím o svém zdravotním stavu a vylezla po dlouhé době z domu, aby na kameru ukázala, jak jí je. Jen se tím ale potvrdilo, že bohužel není v nejlepší formě. Sama to se špatnou artikulací přičítá následkům zubní operace, děsí ale její vzhled. Evidentně nejí, je vychrtlá na kost a její psychika je tak nalomená, že odsouvá jeden koncert za druhým. Podívejte se na video!

Nepodcenila Iveta, která ještě nedávno vypadala docela k světu, s manželem nutnost skutečného léčení pošramocené psychiky? Opět má fóbii z lidí, podle svého vyjádření z novinářů.

Jen co nějakého domnělého žurnalistu zahlédne před domem, vyvolá to u ní záchvat paniky. „Nemám soukromí, je to těžký. Já můžu ven jenom s Pepou,“ vysoukala ze sebe těžce ve VIP zprávách.

Škoda, že došlo k tak šílené proměně jejího stavu. Ještě na podzim bez problémů pózovala fotografům a poskytovala jeden rozhovor za druhým i po přeadovce u sebe doma. A nyní má podle svých vlastních slov takové trauma z novinářů, že nevyleze z vily bez doprovodu a přesouvá turné do doby, kdy jí bude líp.

„Já se omlouvám, že špatně mluvím, ale mám po operaci kosti, čelisti a je ještě pořád ztuhlá, takže mluvení mi dělá problém,“ říká Iveta. Jenže tomu asi věří jen ona sama, ostatní si bohužel moc dobře pamatují, že podobně artikulovala bohužel jen v dobách, kdy na tom byla hodně špatně. A operace se navíc povedla a byla tak dávno (před třemi měsíci!), že by se jí pusa dávno zahojila.

A proč se také nechce věřit tomu, že by byla v pořádku? Odmítá spekulace o tom, že by o ni nebyl zájem. „Je vyprodáno,“ tvrdí, zatímco i jeden z pořadatelů potvrdil, že na vystoupení se v předprodeji zaprášilo jen po dvou lupenech. Prostě vůbec neví, která bije. Tady je zkrátka k lítosti všech jejích věrných něco špatně a bude dál, pokud v sobě Iveta nenajde sílu za sebe bojovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám