Hlavní obsah
Článek

To je škody, to je škody… Jitko, proč jsi nám to udělala? A proč jsi to hlavně udělala sobě? Když nedávno Jitka Čvančarová (46) změnila barvu vlasů, snad všichni její příznivci zaplesali. Ukázalo se, že jako blondýna má mnohonásobně větší šmrnc. Jenže herečka si asi myslí opak, a tak se opět vrátila ke své původní barvě. A když se k tomu přidal lidový kroj, horko ve studiu a absence líčidel, vypadala při sobotním Pomozte dětem skutečně smutně tuctově…

A taková to byla krásná žena! Že Jitce blond vlasy svědčí, na to ji upozorňovalo i její okolí. Jenže ona si řekla, že jde jen o přítěž, kterou vyžaduje její role, a hned poté, co mohla, si zase hlavu odbarvila. Věčná škoda!

Na speciálním charitativní vydání pořadu České televize StarDance, kam si přišla zatrsat se svým manželem Petrem Čadkem, už nevypadala tak oslnivě, jako když z ní byla blondýnka. Pravda: podstatné je, jestli ona sama je spokojená, ale stejně musí být její fanoušci trochu smutní. Ne, že bychom měli něco proti brunetám, naopak, ale vážně nám připadá, že sympatickou Jitku zrovna blond barva vlasů rozzářila a mnohem víc jí svědčila.

Reklama

Další články

Načítám