Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) před skrytou televizní kamerou České televize prohlásila, že jsou Vlaďka Erbová (42) a Agáta Prachařová (38) hnusné. "Proč nepíšou o Agátě nebo Vlaďce, že jsou hnusné, proč to musí vycházet jen o mně," ptala se jednoho šéfredaktora v dokumentu Kristelová.

Po tomto proslovu Kateřiny se strhla lavina kritiky. S oběma kráskami se Kristelová nyní potkala na jedné párty. A vypadalo to, že nože na křtu nové mobilní aplikace lítat nebudou. Co na to nyní moderátorka říká? "Byla to jedna velká recese a pro mě legrace. Co si teď lidi myslí, je mi úplně jedno. Samozřejmě jsem věděla, že jsem natáčená, byla to hra přehnaná na maximum," říká Kristelová.

"Co se týče těch dvou holek, tak jsem si jen vyříkávala nějaké věci, protože upřímně moc nevnímám mezi námi velké rozdíly. Ale samozřejmě se můžu líbit někomu, komu se nebude líbit Agáta a naopak. Sto lidí, sto chutí. Tyhle dvě holky se o mě v minulosti naříkaly tolika věcí, že moje vyjádření v dokumentu je jen naprostá drobnost. Agáta toho o mě napovídala strašně moc, přitom si myslím, že to je teď docela fajn holka a skvělá máma, u Vlaďky platí to samé," dodala Kristelová.

Reklama

Další články

Načítám