Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) si připsala další pomyslné K.O. Nejen, že ji údajně stále zlobí zdravotní potíže, ale po delší kariérní odmlce upadá zájem i o její vystoupení. Tento týden sice na svých webových stránkách oznámila, že ze zdravotních důvodů ruší rovnou čtyři své plánované koncerty a odkládá je na neurčito, ale pořadatelům nejspíš velké škody nevzniknou. Zpěvačka podle deníku Blesk přilákala například v Šumperku na koncert pouhé dva fanoušky…

Kromě včerejšího zrušeného vystoupení v Boskovicích a zmiňovaného v Šumperku, se Bartošová nepodívá ani za svými příznivci v Ostravě a v Podbořanech. Iveta tak odpískala koncerty plánované i dva měsíce dopředu, což už se na lednovou operaci zubů svaluje dost těžko.

Podle dramaturga Domu kultury Šumperk Ondřeje Poláka mu volala manažerka Bartošové, že Iveta nemůže koncert absolvovat a na náhradním termínu se zatím nedohodli. Velkou škodu naštěstí mít nebudou, o vstupenky měli v předprodeji zatím zájem jen dva lidé. Zdá se, že Ivetiny koncerty už nelákají ani jako atrakce pro zvědavce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám