Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězdička, po které asi za pár měsíců nikdo neštěkne, ale dnes je v kursu, byla přepadena! Partička fotografů se rozhodla zvěčnit její čerstvé silikony a tak dívku téměř násilím dotlačila na záchodky jedné z restaurací v centru Prahy. Jí to ale dělá dost dobře a tak nakonec ukázala téměř vše dobrovolně. Víte, o koho jde?

Nebude asi žádným překvapením, že silikony patří jedné z nejžádanějších hvězdiček reality show Evě Feuereislové (34). Ta měla tiskovku k jakési astronautické dietě (a fakt to prý nespočívá v tom, že sousta létají kolem úst a ne a ne je chytnout do zubů), což přítomné představitele tisku zajímalo asi tolik, jako kolik dětí vlastně kdy zplodil Jan Saudek.

Proto se rozhodli bez cavyků natlačit dívku na WC a tam se zmocnili jejích snímků bez podprdy!

Každá jiná dívka by následně vběhla do provozovny a hlasitě by vyžadovala přivolání uniformovaných strážců zákona. Eva ale média miluje a na svá ňadra je pyšná, takže jim naopak pyšně zapózovala. I sáhnout některé pány nechala.

Uvidíme, jak bude ukazovat zuby, až podstoupí stomatologický zákrok. Snad aby kvůli jejich předvádění médiím dostala vyndavací..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám