Hlavní obsah
Článek

Určitě jste slyšeli nebo četli o zázračných prostředcích, po jejichž požití zázračně zhubnete za 14 dnů až o 20 kg. Stačí spolknout pár pilulek či vypít koktejl. Sedíte doma u televize, v poklidu hubnete, zatímco pilulky za vás vykonají všechnu práci. Pokud tomu nevěříte, dobře děláte. Žádná pilulka nebo koktejl za nás neudělá to podstatné a tím je naše rozhodnutí: „Chci zhubnout a jsem ochotná(ý) pro to něco udělat.“ Když si to takto u sebe nastavím, tak mi to hubnutí půjde skoro samo. Potřebuji jen drobnou výpomoc – malého pomocníka, který mi pomůže s pocitem hladu, protože hlad a chuť na sladké je prevít.

Takovým malým šikovným pomocníkem je Colafit slim s glukomannanem. Co obsahuje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obsahuje vlákninu glukomannan, která dokáže zaplnit žaludek tak, že nemáte pocit hladu. Další důležitou látkou je chróm, který tlumí chuť na sladké. Obsahuje také vlákninu chitosan, vitamín C, kolagen a vápník. Proč je k hubnutí potřeba kolagen a vápník? Byli byste sami překvapeni, kolik lidí, usilujících v dobré víře o zhubnutí, si přivodilo potíže chybami ve stravování. Shodili sice pár kil, které záhy nabrali zpátky, ale přitom se jim začaly kazit zuby, ohlásily se potíže s klouby a kostmi. Colafit Slim s glukomannanem neslibuje zázračné zhubnutí o desítky kil, hubnutí půjde postupně a pomalejším tempem. Zato ale nehrozí jojo efekt, který se většinou dostaví po skončení drastické diety.

Co je to vlastně ten mocný zaříkávač nadbytečných kil zvaný glukomannan?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jde o přírodní vlákninu, která se získává z rostliny zmijovce indického, známé jako Áronova hůl a pocházející z tropických deštných lesů Asie. Na počátku květenství vyraší na jeho vrcholu charakteristický tmavě červený kalich, z nějž vyrůstá tlustá palice. Mnohem zajímavější je ale podzemní hlíza s vysokým obsahem škrobu – vlákniny glukomannanu. Mouka z této hlízy je součástí mnoha pokrmů v Asii, zvláště v Japonsku je od nepaměti přirozenou součástí stravy. Glukomannan neobsahuje téměř žádné kalorie a je bohatý na vlákninu. Lékaři se domnívají, že právě díky glukomannanu je v asijských zemích tak nízký výskyt obezity a cukrovky. Nechme si poradit od zkušenějších a vyzkoušejme to i my.

Využijte speciální akci! Běžná cena jednoho kusu Colafit SLIM 550 Kč, nyní 1 + 1 Colafit SLIM za skvělou cenu 650 Kč (vč. poštovného a balného) pouze pro vás, čtenáře Super.cz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám