Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletá modelka, herečka a především dívka Playboye, kterou kdysi obdivoval i jeho zakladatel a znalec ženské krásy Hugh Hefner, čeká své druhé dítě. Soudě podle bříška, Kendra Wilkinson by mohla rodit každým dnem, ale i tak nečeká se založenýma rukama doma u televize a raději s manželem Hankem Baskettem a jejich synem Henrym vyrazila do Santa Barbary, kde si užívají slunce a pohody před příchodem dalšího prcka do rodiny.

Podle posledních informací může čtyřletý Henry sourozence (pravděpodobně sestřičku) očekávat zhruba za tři týdny, a tak si ještě naposledy užívá pozornosti obou rodičů naplno. I tak si ale Kendra stihla odskočit a zapózovat ve žlutých bikinách fotografovi, díky kterému bude mít památku na jejich poslední dovolenou před druhým porodem.

Blonďatá kráska se proslavila ještě více než svlékáním v pánských časopisech reality show The Girls Next Door, kde spolu s Holly Madison a Bridget Marquardt sdílela sídlo jejich tehdejšího téměř osmdesátiletého milence Hefnera.

Reklama

Další články

Načítám