Hlavní obsah
Článek

I sebevětší alfa samci mohou v životě zažít situace, při nichž musejí, chtě nechtě, sáhnout po jinak výhradně ženském prádle. Nevěříte? Hodně velký obdivovatel ženské krásy Leoš Mareš (47) toho má být důkazem. A přesto to neznamená, že by nějak změnil orientaci či erotické choutky.

O jeho „zálibě“ v nošení podvazků (konkrétně jednoho) promluvila ve slovenské podobě u nás již zaniklého pořadu Nikdo není dokonalý Adela Banášová (43). Ta s Leošem moderovala SuperStar, a tak ho zná dobře i ze zákulisí. A na světlo světa vytáhla docela zajímavou historku.

„S českými moderátory mám velmi zvláštní příhody. Vždy vyžaduji, abychom měli společnou šatnu, protože náš vztah je pracovní, takže se velmi neokoukáváme. Navíc jsme tak velmi unavení a smradlaví po natáčení, že tam nejsou žádné nápady,“ začala poměrně nevinně. Na tom, že po přímém přenosu mají moderátoři propocené oblečení, ještě není nic zvláštního. Pak ale přiostřila.

„Když jsem pracovala s Leošem, tak měl nějaký problém s křečovou žilou. Na levou nohu si proto navlékal ženský podvazek,“ naprášila na Mareše slovenská prostořeká blondýna. Vida, podvazky mohou sloužit i jako zdravotní pomůcka!

Reklama

Další články

Načítám