Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Juraj Jakubisko s manželkou Deanou Horváthovou - Jakubiskovou nikdy moc nemluvili o svém synovi Jorikovi. Tajemný vysokoškolák se s nimi neobjevuje na veřejnosti a skoro to vypadá, jako by neexistoval.

Jorik si chtěl za každou cenu skrýt své soukromí a netoužil po světlech reflektorů. Teď však změnil názor a vůbec poprvé o slavných rodičích veřejně promluvil.

„Není to vůbec nic příjemného žít ve stínu svých rodičů, člověk to má potom mnohem těžší a musí dokázat, že mu rodiče nevyšlapali žádnou cestičku,“ svěřil se v dnešním Top Star magazínu dlouhovlasý mladík, který nezapře svou podobu s Jurajem Jakubiskem.

Ve škole si dokonce mysleli, že za něj táta dělá domácí úkoly.

„Když jsem byl na gymnáziu, tak jsem napsal jako domácí úkol krátkou detektivní povídku a češtinářka to okomentovala slovy, že je krásně vidět, že mi to napsal táta, i když to vůbec nebyla pravda,“ zavzpomínal na nelehkou dobu Jorik, který momentálně s rodiči nejen bydlí, ale i pracuje.

„Spolupracuji s tatínkem, chceme propojit fyzický a digitální svět, připravujeme portál, kde budou ke zhlédnutí české, slovenské i zahraniční filmy,“ prozradil dlouho schovávaný syn s tím, že není zrovna jednoduché s rodinou pracovat.

„Je to peklo pracovat s vlastními rodiči, prolínají se tam i problémy, které jsou doma, je to náročné, ale užívám si to, protože bez emocí nelze podat stoprocentní výkon,“ uzavřel s úsměvem sympatický mladík.

Reklama

Další články

Načítám