Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Říká se, že na Velikonoce by měl každý mít na sobě něco nového. Tak proč si neudělat radost třeba novou podprsenkou? Podívejte se na žhavé novinky – na své si přijdete, ať už nosíte jakoukoliv velikost!

Speciální velikonoční sleva na celý nákup!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz právě přistála nová kolekce podprsenek – a rozhodně je na co se dívat. Hravé motivy, veselé jarní barvy a okouzlující materiály potěší každou ženu, která miluje pohodlí i luxus. A pouze dnes při nákupu na Astratex.cz získáte poukaz na slevu 100 Kč!

Jarní romantika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak jinak slavit jaro než v pastelových barvách? Třeba v jemné podprsence Amonaria. Okouzlující kombinace pastelových tónů a kostkovaného motivu si vás získá na první pohled. A speciální střih košíčků navíc vytvoří krásně tvarovaný dekolt. Romantická výšivka tomuto kousku dodává šmrnc, co myslíte?

Láska na první pohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy push-upka z nové kolekce Chatou se okamžitě stala hitem. A není se čemu divit. Nejenže vykouzlí plný a svůdný dekolt, ale na první pohled zaujme svým luxusním a netradičním zpracováním. Květinová výšivka, saténová mašle a originální detaily z této podprsenky činí vskutku okouzlující kousek. Dopřejte si pořádnou dávku sex-appealu!

Ten pravý pocit jedinečnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ženy s opravdu velkými ňadry si mohou dopřát pocit jedinečnosti. Důkazem je podprsenka Mirabell. Nabízí nejen dokonale padnoucí střih a celodenní komfort, ale také přepychový vzhled. Průsvitnou část košíčků zdobí detailně propracovaná výšivka, která vám dodá šmrnc. Díky neutrální barvě se navíc skvěle hodí pod bílé či průsvitné svršky! Směle v ní můžete vyrazit do práce i na rande – a budete se cítit skvěle!

Netradiční, stylová a sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka Gaia patří k těm nejoblíbenějším a většinou nabízí luxusní a pohodlné kousky. Nyní ale přichází se sexy novinkou v podobě svůdné push-upky. Podprsenka Jacqueline díky vycpávkám vytvoří nepřehlédnutelný dekolt. Získá si vás ale především svým vzhledem. Saténový materiál s puntíky tvoří společně s krajkou vskutku okouzlující kombinaci, co říkáte?

Další články

Načítám