Hlavní obsah
Článek

V roce 1997 a 1998 bodovala se svým megahitem Torn po celém světě. Díky svým obrovským pomněnkovým očím a roztomilému rozcuchu se Natalie Imbruglia ve svých dvaadvaceti usídlila ve snech tisíců mužů, ale dnes je z ní zralá devětatřicetiletá žena, která kromě pěvecké kariéry pokračuje rovněž v té herecké, v níž začátkem 90. let začínala.

Původem rodačka ze Sydney odstartovala hvězdnou kariéru jako Beth Brennan v australské soap opeře Neighbours, kde vydržela tři roky. Poté se naplno vrhla na zpívání a jejího debutového alba Left of the Middle, kde nechyběla zmiňovaná pecka Torn, se prodalo více než šest miliónů kopií. V roce 2009 zároveň získala první hlavní roli ve filmu, a to vedle Rowana Atkinsona v komedii Johnny English.

Natalie je poměrně skoupá na sdílení svého soukromí s veřejností. V roce 2003 si vzala po tří a půl letém vztahu frontmana skupiny Silverchain Daniela Johnse. Zatímco ona žila převážně v anglickém Windsoru, on zůstal v Austrálii. Právě vzdálenost mezi nimi se stala o pět let později důvodem krachu manželství. Imbruglia byla však v minulosti spojována rovněž s princem Harrym či Davidem Schwimmerem známým ze seriálu Přátelé.

Reklama

Další články

Načítám