Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další celebrita, která by si mohla kvůli nezřízenému pití spíchnout z ostudy kabát, je anglická modelka, návrhářka a bývalá účastnice tamní série reality show Big Brother Aisleyne Horgan-Wallace. Její extempore v závěru nedávného nočního tahu po Londýně, je takový extrém, že by jí možná prospělo, kdyby z ranní opice vůbec nevystřízlivěla. Její paparazzi snímky totiž obletěly svět, a tak na tuhle párty asi jen tak nezapomene.

Přestože Aisleyne bezesporu patří mezi zkušené pařmenky, i ona má svůj alkoholový strop. Občas ale nezaregistruje, že už se o něj dávno praštila do hlavy a stydno za ní musí být i jejímu okolí. Podobné stavy u této pětatřicátnice bohužel nejsou ničím výjimečným, jen má většinou tu kliku, že ji u toho nikdo nefotí.

Nedávno takové štěstí neměla a během odchodu z Playboy Clubu v proslulé londýnské čtvrti Mayfair tropila jeden malér za druhým. Nejdřív se potácela na podpatcích tak, že ji přátelé sbírali ze země, poté jí z výstřihu vypadlo ňadro, následně při nastupování do auta pro změnu všem ukázala zadek, aby se po chvíli na benzince svalila a opírala o regály a nakonec málem vypadla ze čtyřkolky.

Modelka od svých tří let po rozvodu rodičů žila s matkou, která ji vychovávala ve víře svědků Jehovových. V šestnácti se od ní odstěhovala a nastartovala svou profesionální dráhu nejen jako modelka, ale také jako sloupařka v magazínech a mediálně známá osobnost díky účinkování v reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám