Hlavní obsah
Famous
Článek

Herečka Angelina Jolie (48) se prý už nepotřebuje vystavovat filmovým kamerám a být na plátnech kin v ohnisku záběrů. Osmatřicetiletá partnerka Brada Pitta věší herectví na hřebík a hodlá se stále častěji stavět za kameru. Zrovna dokončuje svůj druhý režijní výtvor s názvem Unbroken. Tato filmová profese se jí zamlouvá více než herectví.

Angelinu teď můžeme v kině vidět jako zlou čarodějnici Maleficent. Zatímco její partner Brad Pitt (60) v herectví nepolevuje a zvládá ho vedle filmové produkce, ona chce více energie věnovat režii.

„Dávám přednost režírování. Moc se mi líbí představa, že se zájem médií zaměří na někoho jiného. Užila jsem si svůj čas jako herečka a jsem za tu práci nesmírně vděčná. Získala jsem řadu skvělých zkušeností a mohla vyprávět spoustu skvělých příběhů a být součástí příběhů, které něco znamenaly. Ale také jsem točila jen pro zábavu a vlastní pobavení,“ přiznala Angelina v rozhovoru pro britský deník The Express.

Dcera herců Jona Voighta a Marcheline Bertrand jako režisérka debutovala před třemi roky se snímkem V zemi krve a medu, který se odehrává během válečné krize v Bosně. Druhý snímek Unbroken natáčela z velké části v Austrálii v hlavní roli s britským hercem Jackem O’Connellem. Snímek dějově vychází z knihy Laury Hillenbrand a vypráví příběh olympijského sportovce, který s letadlem havaruje v Pacifiku v době druhé světové války, jenže i když nehodu přežije, čeká ho věznění v japonských internačních táborech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám