Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) má zřejmě pocit, že duben už je letní měsíc a to znamená obléknout ramínkové šatičky a vyrazit do ulic. Na venkovní párty na zahrádce restaurace na Staroměstském náměstí proto vyrazila oblečená, jako by bylo venku třicet stupňů.

"Vůbec jsem netušila, že jde o akci, která se koná venku. Na pozvánce nic takového napsaného nebylo," řekla Super.cz Agáta, která dobře ví, že pro krásu se musí trpět, a proto si kvůli sexy fotkám sundala i koženou bundičku, která alespoň trošku zahřála zmrzlé tělo modelky.

"Jsem tu pracovně, něco natočím a mizím se někam zahřát. Prsty u nohou vlastně už skoro necítím," dodala Agáta na křtu nové aplikace pro mobily, která je průvodcem Prahou a jejími třinácti legendami.

Agáta už šaty na dno skříně vracet nemusí. S manželem Jakubem Prachařem (40) v květnu letí na dovolenou do Turecka, kde je stoprocentně využije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám