Hlavní obsah
Článek

Asi žádná osobnost včetně Lenky Kořínkové a Daniela Hůlky neexperimentuje s dietami a trendy ve stravování tak jako Míša Nosková (41). Co se týká jídla, tak je zpěvačka velkou kaskadérkou. Míša držela snad všechny existující diety a neváhá držet hladovky. V současnosti podlehla kultu syrové stravy.

„Přešla jsem na raw stravu. Nemyslím maso, jím hlavně ovoce a zeleninu v jakékoli syrové podobě." Když tedy zpěvačka nevaří, tak to musí hodně ušetřit za energie, nebo ne? „Raw strava je postavená na tom, že používáš hodně mixér nebo třeba sušičku na ovoce. Musím říct, že naopak vařím častěji než dřív," říká Míša.

Nosková si pokrmy připravované do 42,5 stupňů Celsia nemůže vynachválit. Své tříleté dceři ale připravuje tradiční jídla. "Elišce ještě vařím maso a dávám jí jiné věci. Myslím si, že pro děti to není úplně zdravé. Ale pravdou je, že jsem i jí nasadila víc zeleniny a ovoce.

Kouzlu takzvaného raw food nepodlehla pouze Míša Nosková, jeho vyznavačem je například zpěvák Miro Šmajda, modelka Helena Houdová nebo herec Jaroslav Dušek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám