Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdo by neznal černou kávu. Nejeden šálek této lahodné tekutiny si dopřávají každý den milióny lidí. Existuje však ještě „jiná“ káva, která se rychle stává hitem zejména pro své příznivé účinky na úbytek hmotnosti. Jedná se o zelenou kávu. Že černá a zelená káva je to samé? Zmýlená neplatí… rozdíly jsou velké!

Hubení zhoubných diet. Budete hubnout, a přesto nebudete mít hlad!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jistě si řada z vás všimla, že po vypití šálku černé kávy nepociťujete tak silný hlad. Tento efekt mají na svědomí zbytky chlorogenových kyselin obsažených v kávě. Proč jen zbytky? Protože naprostá většina se pražením kávy ničí. Chlorogenové kyseliny jsou schopny ovlivnit hormonální reakce organismu. Pomáhají omezovat konzumaci potravy a zvyšují energetický výdej, čímž dochází k redukci hmotnosti. Je tedy podstatný rozdíl v tom, zda konzumujeme černou nebo zelenou kávu. Šálek zelené kávy by nikomu nechutnal, protože až pražením získává svou charakteristickou vůni a chuť. Zelenou kávu proto nacházíme ve formě potravinových doplňků, které obsahují extrakt toho nejdůležitějšího z kávových zrn.

Hubnutím to nekončí. Zelená káva toho umí daleko víc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lidé, kteří zelenou kávu pravidelně užívají, se shodují v tom, že jsou celkově vitálnější. Zlepšilo se jim vyprazdňování, upravila hladina cholesterolu a posílila jejich imunita. Za to vděčí zejména silným antioxidantům obsaženým v zelené kávě. Ty na sebe vážou celou škálu škodlivých volných radikálů. Zelenou kávu tedy lze doporučit i jako vhodný prostředek k očištění a detoxikaci organismu, což zejména nyní na jaře jistě oceníte.

Komu není shůry dáno, zelenou kávu v apatyce nakoupí. Jak ale vybrat tu správnou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V souvislosti s objevem pozitivních účinků zelené kávy se na trhu objevila řada přípravků s jejím obsahem. Většina z nich má však nízký obsah chlorogenových kyselin a tím pádem velice slabé účinky. Aby se redukční a detoxikační efekty skutečně projevily, je třeba užívat kvalitní, nejlépe extra silný přípravek se silným extraktem ze zelených kávových zrn. Právě taková je Green coffee zelená káva, která obsahuje až 50 % chlorogenových kyselin. Užívejte Green coffee, jehož účinnost již úspěšně ověřila řada zahraničních i českých celebrit, jako ideální doplněk stravy při dietách, očistných kúrách a jarní únavě. Kila půjdou dolů, organismus se pročistí a vrátí se vám energie a vitalita.

Speciálně pro čtenáře Super.cz nabízíme mimořádnou akci na Green Coffee extra silné 2 + 1 zdarma za 598 Kč s DPH (+ poštovné a balné 50 Kč). Využijte této zcela ojedinělé nabídky a začněte s hubnutím a očistou organismu už nyní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám